2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları
ASTROLOJİ

2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ünlü Astrolog Pınar Kanbak’ın kaleminden ağustos ayı burç yorumları.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Ağustos 2024

Yazar: Pınar Kanbak

Aslan Burcu | 24 Temmuz – 23 Ağustos

İkili ilişkileriniz yani evlilik ve ortaklık alanında bir dolunay meydana gelecek. Süre gelen sorunlar için bu ay bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Ayrıca uzun süreli devam eden ilişkilerde bu ay evlilik kararı alanlar olabilir. Diğer yandan sosyal ilişkiler alanınızda meydana gelecek sert açı sebebiyle bazı arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyabilirsiniz.

Başak Burcu | 24 Ağustos – 23 Eylül

Sizin için önemli kırılmalar barındıran bir ay! Yönetici gezgeniniz Merkür burcunuzda retroya gireceği için geçmiş gündemlerle ilgili bolca karar alacaksınız. Özellikle evlilik, ortaklık ve kariyer alanınızda aynı anda yoğun bir gündem oluşabilir. Karar almadan önce fevri olmamaya olmamaya özen gösterin. Yapıcı bir şekilde konularınızı çözmeye odaklanın.

Terazi Burcu | 24 Eylül – 23 Ekim

Bu ay oldukça popüler olacaksınız. Davetler, toplantılar hayatınıza yoğunluk katabilir. Ayrıca uzun yolculuklar yapabilir, keyifli seyahatler planlayabilirsiniz. Besin zehirlenmesi, bağırsak hassasiyetine açık olabilirsiniz. İş hayatınızda da önemli değişiklikler olabilir. Çalıştığınız yerde ekip arkadaşlarınızla olan diyaloglarınızı iyi yönetmeye özen gösterin. Ani iş değişimleri de söz konusu.

Akrep Burcu | 23 Kasım – 21 Aralık

Uzun süredir ertelediğiniz ama gönlünüzde olan projeleriniz için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eski dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Jüpiter ve Satürn dik açısı çocuklarınızla ilgili okul, sağlık, hobi gibi başlıklar için harcamaları gündeminize getirebilir. Miras, nafaka ve ortaklı gelirler konusunda pürüzler çıkabilir. Yatırım riski almamaya özen gösterin.

Yay Burcu | 24 Ekim – 22 Kasım

Kariyerinizde geçmişte kaçırdığınız fırsatlar tekrar önünüze gelebilir. Gözünüzü dört açın! Evlilik kararı aldıysanız istediğiniz evi bu dönemde bulmakta zorlanabilirsiniz. Oturduğunuz evle ilgili sözleşme dayatmak isteyen ev sahibi sorunları oluşabilir. Aile büyükleriniz sizden özel ilgi isteyecek. Sizin gibi özgür biri için bu krizli bir ortam yaratabilir.

Oğlak Burcu | 22 Aralık – 20 Ocak

Uzun seyahatler planlamak isteyebilirsiniz. Merkür retrosu vize işlemlerinde aksamalar getirebilir. Kova dolunayı ise yeni bir gelir kapısı açabilir. Yönetici gezegeninizin Jüpiter’in dik açısı, çalışma hayatınızda yeni sorumluluklar getirebilir. Özellikle anlaşma ve sözleşmeler için ekstra çaba sarf etmeniz gerekebilir. Trafikte hız yapmamaya özen göstermelisiniz.

Kova Burcu | 21 Ocak – 19 Şubat

Büyük farkındalıklar yaşayıp yeni kararlar almak isteyeceğiniz bir döngü önünüzde açılacak. Finansal anlamda kendinizi garantiye almak ve geleceğe yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Yalnız sert bir etkileşim var; bu yüzden yatırımlarınızda büyük riskler almaktan kaçınmalısınız. Çocuk sahibi olanlar, okul, kurs gibi başlıklarda çocukları için masrafa girebilir.

Balık Burcu | 20 Şubat – 20 Mart

Ağustos sizin için yepyeni bir döngü açmaya geliyor. Aksiyon almak için beklediğiniz, artık yeşermediğiniz ama vazgeçemediğiniz tüm konuları masaya yatırmak durumunda kalacaksınız. Ayak uydurabilirseniz bu süreç sizin için zor olmayabilir. Kariyer, taşınma, evlilik gibi büyük değişimlerin ayak sesleri bu ay itibariyle başlayabilir.

Koç Burcu | 21 Mart – 20 Nisan

Çalışma hayatınızı ve günlük rutinlerinizi etkileyecek Merkür retrosu ile bu aya başlıyorsunuz. Attığınız mailleri doğru yere ilettiğinizden emin olun ayrıca iş yükünüz tekrar eden sistem hataları nedeniyle aksayabilir. Zihninizi rahatlatmak ve iç dünyanıza önem vermeniz gereken bir aydasınız. Kendinize iyi gelene odaklanın veya mümkünse tatilinizi bu ay organize edin.

Boğa Burcu | 21 Nisan – 21 Mayıs

Eski aşkların gündeme oturacağı, hareketli bir ay sizi bekliyor! Çocukları olanlar ise okul yerleşimleri, gelecek kaygısı gibi gündem başlıklarında aksaklık yaşayabilir. Ayrıca finansal olarak kariyerden beklediğiniz toplu para ya da büyük gelirler varsa onların elinize ulaşması ya da beklentinizi karşılamaması gibi durumlar oluşabilir.

İkizler Burcu | 22 Haziran – 23 Temmuz

Mars’ın burcunuzdaki transitiyle enerjik geçecek bir ay sizleri bekliyor. Beklettiğiniz kararlarınızı insiyatif alarak bu ay uygulamaya koymak isteyeceksiniz. Yönetici gezegeninizin retro olması sebebiyle aile gün demleri hızını biraz kesebilir. Aile büyüklerinin sağlığı ya da evde tadilat, taşınma gibi başlıkları aynı anda yürütmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlığınız hassasiyet gösterebilir.

Yengeç Burcu | 22 Haziran – 23 Temmuz

Önceliğiniz ruhsal dünyanız olmalı. Bağımlılıklarınızın üzerine gidin ve gerekirse terapi sürecine başlayın. İleriki süreçlerde bugün verdiğiniz emekler, sizi çok daha hafif hissettirecek. Ayrıca kandırılmalara karşı dikkatli olun. Şifrelerinizi kimse ile paylaşmayın. Diğer yandan tedarik edemediğiniz finansal ödemelerinizi alabileceğiniz fırsatlar oluşabilir.