2024 Ekim Ayı Burç Yorumları
ASTROLOJİ

2024 Ekim Ayı Burç Yorumları

Ünlü Astrolog Pınar Kanbak’ın kaleminden ekim ayı burç yorumları.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Ekim 2024

Yazar: Pınar Kanbak

Terazi Burcu | 24 Eylül – 23 Ekim

Güneş sizin için parlayacak! Dış görüntünüzden kariyer hayatınız ve aile yaşamınıza her alanda yepyeni bir sayfa açacaksınız. Yeni diyet programı ya da küçük estetik operasyonlar ile kendinizi yenileyebilirsiniz. Hormonlarınızın hassasiyeti ekim ayında yine aktifken, yeme içme düzeni ile metabolizmanızı desteklemek bu süreçte sizlere iyi gelecektir.

Akrep Burcu | 23 Kasım – 21 Aralık

Işığınız, auranız bu ay bir başka parlayacak. Girdiğiniz ortamlarda manyetik enerjinizle dikkat çekeceksiniz. Bağımlılıklarınızdan kurtulmak ve ruhsal olarak arınmak için doğru bir zamanda olacaksınız. Terapi almak, nefes çalışmaları, meditasyon ve dualarla da iç dünyanızı desteklemeyi ihmal etmeyin. Dolunay ise sağlık alanınızda etkisini gösterecek.

Yay Burcu | 24 Ekim – 22 Kasım

Yepyeni çevrelere gireceğiniz, yeni hedeflerle geleceğe adım atmak isteyeceğiniz bir ay... Kazançlarınızı artırmak için sosyal çevrenizden destek alarak yeni iş birliklerine imza atabilirsiniz. Dolayısıyla yoğun bir çalışma temposu sizi bekliyor. Aşk hayatınıza bir tamamlanma getirebilir. İlişkilerinizde ya tamam ya devam diyebilirsiniz. Emek verdiğiniz her konuda hak ettiklerinizi alacaksınız.

Oğlak Burcu | 22 Aralık – 20 Ocak

Kariyer alanınızda gerçekleşen tutulmayla yepyeni bir dönem başlıyor. Kendinizi gösterebileceğiniz, ilahi sistemin yanında olduğunu hissedeceğiniz bu süreçte kendinizi geri çekmeyin. Aktif olmaya özen gösterin. Dolunay ise ev ve yuva alanınızda gerçekleşecek. Dolayısıyla evde tadilat yaptırmak ya da taşınmak gibi gündemler söz konusu olabilir.

Kova Burcu | 21 Ocak – 19 Şubat

Hayata bakışınızın değişeceği, felsefi konulara merakınızın artacağı bir ayda olacaksınız. Gündeminizde hukuksal konular, sonuçlanmasını beklediğiniz davalar varsa yepyeni bir sayfa açılabilir. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle özel olarak ilgilenmeniz gerekebilir. Zihniniz bu ay çok aktif; sinir sisteminizi regüle ederek kendinize özel zamanlar yaratmayı ihmal etmeyin.

Balık Burcu | 20 Şubat – 20 Mart

Ortaklı gelirler alanınızda gerçekleşecek tutulmayla para gündeminiz olacak. Evliyseniz eşinizin gelirlerinde artış ve yeni bir kazanç kapısı açılabilir. Ayrıca spiritüel alanda yeni eğitimler alarak kendiniz geliştirmek isteyebilirsiniz. Diğer yandan maddi yatırım yapma isteği oluşabilir. Çok büyük riskler almaktan özellikle kaçınmalısınız.

Koç Burcu | 21 Mart – 20 Nisan

Ruhsal, fiziksel ve mental olarak çok hareketlisiniz. Özellikle ilişkiler alanınızda gezegen yığılımı var ve yine aynı yerde gerçekleşecek tutulma etkisiyle ikili ilişkiler odak noktanızda. Geçmişten gelen ilişkiler, kapanması gereken konular ya da tam tersi yeni başlangıçlar arasında epey hareketli bir süreç tetiklenecek. Yeni kararlar almanız kuvvetle muhtemel.

Boğa Burcu | 21 Nisan – 21 Mayıs

Yönetici gezegeniniz Venüs, Akrep burcuna geçerek ilişkiler alanından size ışığını yansıtacak.

Dolayısıyla ikili ilişkilerde enerjiniz oldukça yüksek olacak. Çalışma alanınızda gerçekleşecek tutulma sizlere yeni bir iş teklifi getirebilir. Rutinlerinizi değiştireceğiniz gündemler oluşabilir. Sağlık açısından da önemli bir dönemdesiniz.

İkizler Burcu | 22 Haziran – 23 Temmuz

Aşk hayatınızın fazlasıyla aktifleşeceği yoğun bir ay sizleri bekliyor. Özellikle eski aşkların gündeme gelmesi söz konusu. Çocukları olan İkizler burçları ise onların hayatındaki konular için yüklü miktarda harcama yapabilir. Ayrıca 11. evde gerçekleşecek Dolunay ile hedefleriniz, projeleriniz ve arkadaş çevrenizle alakalı tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu | 22 Haziran – 23 Temmuz

Hem kariyer hem de aile hayatınızın aynı anda hareketleneceği bir ay... İlk olarak Terazi burcundaki tutulma ile aile hayatı, ev içindeki huzur ya da dekorasyon gibi konu başlıkları ön plana çıkacak. Aile büyüklerinizin hayatındaki ani gelişmelerle ilgilenebilirsiniz ve hayatınızda yeni bir dönem başlayabilir. Ani terfi, bölüm değişikliği yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu | 24 Temmuz – 23 Ağustos

Kısa seyahatler ve yoğun iletişim gündemde. Anlaşma, sözleşme, teklifler derken zihinsel olarak yorulacağınız yoğun bir gündem içinde olacaksınız. Araç alım satımı gibi konu başlıkları da söz konusu. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Hukuksal meseleleriniz varsa nihayete erebilir. Eğitim hayatınızda sonlanmalarla birlikte yeni bir iş girişimi hayatınıza girebilir.

Başak Burcu | 24 Ağustos – 23 Eylül

Uzun süredir devam eden finansal gündemlerinize nefes aldıracak bir tutulma sizi bekliyor. Ek kazanç alanları yaratarak borç ve alacak gündemleriniz için yapılandırma sürecine girebilirsiniz. Ay ortasındaki tutulma ile ortaklı gelirlerinizle ilgili mal paylaşımı söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda ani krizleri tetikleyebilecek etkiler de söz konusu.