Malzemeler:
►400 gr. Kuzu kıyma
►3 dilim ekmek içi
►1 çay bardağı süt
►1,5 çay bardağı kaşar peyniri rendesi
►yumurta
►1 Tuz Karabiber Galete unu
►1,5 yemek kaşığı tereyağı
Hazırlanışı:
Ekmeği süte ıslayıp,sıkın,ufalayıp bir kaba koyun. Ekmeğin üzerine,kıyma, rende peynir, yumurta, tuz ve biberi ekleyin. Yoğurun. Avuç içi büyüklüğünde toplar yapın.Galete ununa bulayın. Yağda kızartın.
►400 gr. Kuzu kıyma
►3 dilim ekmek içi
►1 çay bardağı süt
►1,5 çay bardağı kaşar peyniri rendesi
►yumurta
►1 Tuz
►1,5 yemek kaşığı tereyağı
Hazırlanışı:
Ekmeği süte ıslayıp,sıkın,ufalayıp bir kaba koyun. Ekmeğin üzerine,kıyma, rende peynir, yumurta, tuz ve biberi ekleyin. Yoğurun. Avuç içi büyüklüğünde toplar yapın.Galete ununa bulayın. Yağda kızartın.