Malzemeler:
►2-3 dilim kıyılmış pastırma
►1 su bardağı haşlanmış ezilmiş balkabağı
►1 Su bardağı tulum peynir
►Taze kekik
►1 çimdik tarçın
►Tuz
►Karabiber
►2 adet yufka
Hazırlanışı:
Pastırmalar bir kaba aktarın.Balkabaklarını çatalla ezip karıştırın. Tulum peynirini ekleyin. Baharatları da ilave edin.Yufkaları ortadan bölün.Şerit halinde kesin. Harcı ekleyip, muska şeklinde sarın.Teflon tavada az yağ ile kızartın.
Afiyet olsun.
►2-3 dilim kıyılmış pastırma
►1 su bardağı haşlanmış ezilmiş balkabağı
►1 Su bardağı tulum peynir
►Taze kekik
►1 çimdik tarçın
►Tuz
►Karabiber
►2 adet yufka
Hazırlanışı:
Pastırmalar bir kaba aktarın.Balkabaklarını çatalla ezip karıştırın. Tulum peynirini ekleyin. Baharatları da ilave edin.Yufkaları ortadan bölün.Şerit halinde kesin. Harcı ekleyip, muska şeklinde sarın.Teflon tavada az yağ ile kızartın.
Afiyet olsun.