
ÜNLÜ STİLİ
Bodrum'da kimse tanımadı
Dünyaca ünlü star Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin Bodrum'da tatil yaptığı ortaya çıktı. Türkbükü'nde kılık değiştirip gezen iki starı kimse tanıyamadı
GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Temmuz 2010

Türkbükü'nde 1 gün kalan ve daha sonra Bodrum'da gezen çiftin tanınmamak için kılık değiştirdiği ortaya çıktı. Ünlü yıldızları görüp konuşan işadamı Eren Çiftçi, "Brad Pitt'le kısa bir konuşmam oldu. Buradan Yunan Adaları'na geçeceklerini söylediler" diye konuştu.
Angelina Jolie fotoğrafları için TIKLAYINIZ.
Bu tekne'de tatil yaptılar
Venedik'ten Türkiye'ye gelen Brad Pitt ve Angelina Jolie, Bodrum'da açıkdenizde tatil yaptı. 37 metrelik Noor isimli süper motor yacht ile tatil yapan çiftin yanında beş kişinin daha bulunduğu konuşuldu.
Brad Pitt tipi tip
Tatilin 2. gününde Bodrum'un merkezine giden Pitt, tanınmamak için her şeyi yaptı. Tepeden tırnağa kendisini değiştiren Pitt ve Angelina'yı görenler tanıyamadı.
Vantilatör yetmedi
Tiyatrocu Erdal Tosun, Divan Palmira Otel'de görüntülendi. Aşırı sıcaktan bunalan Tosun'un, mekanda vantilatörün önündeki masaya oturup serinlemeye çalışması dikkatlerden kaçmadı.
Angelina Jolie ve Brad Pitt fotoğrafları için TIKLAYINIZ.