Çokoprenses
MODA HABER

Çokoprenses

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Kasım 2010

Malzemeler:

► 100 gram tereyağı
► 50 gram margarin
► 1 yumurta
► 1 su bardağı pudra şekeri
► Yarım paket kabartma tozu
► 1 paket vanilya
► Alabildiği kadar un

Kreması için:
► 100 gram çikolata
► 2 çorba kaşığı labne peyniri
► 1 çay bardağı toz fındık

Hazırlanışı:
Tüm malzemeler karıştırılıp yumuşak kıvamlı bir hamur yoğurun. Hamuru merdane ile yarım cm kalınlığında açın. Su bardağı ağzı ile kesin. Yağlanmış tepsiye dizin. Üzerine çatalla delikler açın. Önceden 175 derece ısıtılmış fırında pembeleşene dek pişirin.
Kreması için; çikolatayı benmari eritin. Labne peyniri ve toz fındığı ekleyip karıştırın. Fırından çıkan bisküvilerin arasına sürün.Üzerini diğer bisküvi ile kapatın.
Afiyet olsun.