Malzemeler:
►Yarım kg. biftek
►1 su bardağı dövülmüş fındık
►1 su bardağı rende kaşar peyniri
►1 dal kıyılmış biberiye
►2 dal kıyılmış adaçayı
►1 avuç kıyılmış reyhan
►1 adet yumurta
►1 su bardağı süt
►1 su bardağı galeta unu
►Zeytinyağı
►Kekik
►Tuz
Hazırlanışı:
►Yarım kg. biftek
►1 su bardağı dövülmüş fındık
►1 su bardağı rende kaşar peyniri
►1 dal kıyılmış biberiye
►2 dal kıyılmış adaçayı
►1 avuç kıyılmış reyhan
►1 adet yumurta
►1 su bardağı süt
►1 su bardağı galeta unu
►Zeytinyağı
►Kekik
►Tuz
Hazırlanışı:
Biberiyeyi varsa adaçayını ve reyhanları, kaşar peyniri ve fındıklarla karıştırıp, galeta ununu ve kekiği de bir kaba ekleyin. Başka bir kapta yumurta, süt ve tuzu çırpın. Tavayı kızdırın. Biftekleri önce yumurtalı karışıma, sonra peynirli karışıma bulayıp kızartın. Yeşillikle servis yapın.