Malzemeler:
►2 adet kereviz
►2 adet havuç
►2 adet kereviz sapı
►1 çay bardağı kıyılmış maydanoz
►2 yemek kaşığı taneli hardal
►½ çay bardağı zeytinyağı
►½ limonun suyu
►Tuz
►Karabiber
Hazırlanışı:
Kerevizlerin kabuğunu soyup patates dilimi şeklinde doğrayın ve saplarıyla birlikte limonlu suda 8 dakika haşlayın. Havuçları şerit halinde kesip haşlayın. Zeytinyağı, limon suyu, tuz, karabiber, taneli hardal ve maydanozu bir kasede iyice karıştırın. Haşlanmış sebzelerin suyunu süzüp sosa ekleyin ve karıştırın. Ilık ya da soğuk servis yapın.
Afiyet olsun.
►2 adet kereviz
►2 adet havuç
►2 adet kereviz sapı
►1 çay bardağı kıyılmış maydanoz
►2 yemek kaşığı taneli hardal
►½ çay bardağı zeytinyağı
►½ limonun suyu
►Tuz
►Karabiber
Hazırlanışı:
Kerevizlerin kabuğunu soyup patates dilimi şeklinde doğrayın ve saplarıyla birlikte limonlu suda 8 dakika haşlayın. Havuçları şerit halinde kesip haşlayın. Zeytinyağı, limon suyu, tuz, karabiber, taneli hardal ve maydanozu bir kasede iyice karıştırın. Haşlanmış sebzelerin suyunu süzüp sosa ekleyin ve karıştırın. Ilık ya da soğuk servis yapın.
Afiyet olsun.