►1 su bardağı kavrulmuş kıyma
►8 adet milföy hamuru
►1 adet yumurtanın beyazı
►1 adet küçük boy lahana
►2 adet kuru soğan
►1 su bardağı ceviz içi
►1 kahve fincanı sıvıyağ
►Karabiber
►Tuz
Yapılışı;
4 tane milföyü yan yana dizin, diğer 4 milföyü üstüne koyun. Un serpip, merdane yardımıyla açın. Yağlanmış cam fırın kabına yerleştirin. Kenarlarından sarkan kısımları içe doğru katlayıp, yumurta beyazı sürün. Buzdolabında 1 saat bekletin. Tavada yağı kızdırın. Zar şeklinde doğranmış kuru soğan, kıyma, karabiber ve tuzu atıp birkaç kez çevirin.İnce doğradığınız lahana yapraklarını ilave edin. Su koymadan kısık ateşte 15 dakika pişirin. Ceviz içi ilave edip, ocağı kapatın. Milföy hamurunun içine hazırladığınız karışımı koyun. 175 derecelik fırında 20 dakika pişirin. ***Püf Sarmısaklı yoğurtla servis yapabilirsiniz.