Malzemeler:
►1 kilo süt
►1 paket mısır nişastası
►Vanilya
►Hindistan cevizi
►1,5 su bardağı toz şeker
►2 tane krem şanti
►1 su bardağı ceviz ya da badem içi
►1 tatlı kaşığı tere yağı
Hazırlanışı:
Süt, nişasta, yağ, şeker, vanilya ile karıştırarark muhallebi yapın. Ilıyınca içine krem şantiyi ilave edip mikserle 10 dakika çırpın. Cam bir kabı ıslatıp, hindistan cevizini kapatacak şekilde serpin. Üzerine muhallebiyi dökün. Dolapta 4 saat bekletin. Uzun şerit halinde kesin. İkiye bölün. Ceviz ya da badem içini serpin. Rulo sarıp servis tabağına dizin. AFİYET OLSUN .
►1 kilo süt
►1 paket mısır nişastası
►Vanilya
►Hindistan cevizi
►1,5 su bardağı toz şeker
►2 tane krem şanti
►1 su bardağı ceviz ya da badem içi
►1 tatlı kaşığı tere yağı
Hazırlanışı:
Süt, nişasta, yağ, şeker, vanilya ile karıştırarark muhallebi yapın. Ilıyınca içine krem şantiyi ilave edip mikserle 10 dakika çırpın. Cam bir kabı ıslatıp, hindistan cevizini kapatacak şekilde serpin. Üzerine muhallebiyi dökün. Dolapta 4 saat bekletin. Uzun şerit halinde kesin. İkiye bölün. Ceviz ya da badem içini serpin. Rulo sarıp servis tabağına dizin. AFİYET OLSUN .