Megan Thee Stallion, Adele ile İş Birliğine Hazır
ÜNLÜ STİLİ

Megan Thee Stallion, Adele ile İş Birliğine Hazır

"Biri ona beni aramasını söylesin çünkü hazırım!"

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Şubat 2022

Megan Thee Stallion kendi şarkısı "Body" ile Adele'in "Water Under the Bridge" ("Body Under the Bridge" olarak adlandırılan) adlı şarkısının viral karışımını gördü ve evet bunu sevdi! Megan Thee Stallion, Londra doğumlu şarkıcıyı telefonda gerçek bir iş birliği konusunda ikna etmeye fazlasıyla istekli.

Grammy ödüllü rapçi, Megan'ın Adele'in duygulu pop şarkısının dizeleri arasında dans ettiğini gösteren viral TikTok remixi hakkında People'a "Aman Tanrım. Evet. Gördüm" dedi. "Adele gelip piste çıkmamı istiyorsa, dansçı ol, oradayım, bunun için buradayım" diye ekledi. "Biri ona beni aramasını söylesin çünkü hazırım!"

Rüya işbirliklerinden bahsetmişken Megan, Rihanna'nın listede oldukça üst sıralarda yer aldığını söyledi, "Savage" şarkısını Houston yerlisi Beyoncé ile başarılı bir şekilde remixledikten sonra artık o kadar uzak görünmeyen bir fantezi (ikili, 2021 Grammy'deki çalışmaları için En İyi Rap Performansı ödülünü kazandı).

Rapçi, "Beyoncé ile çalıştığım için nihai hedefime ulaştığımı hissediyorum" dedi. "Eh, ben de gerçekten, gerçekten, gerçekten Rihanna ile iş birliği yapmayı çok isterim. Sanki bir sonraki hayalimdeki iş birliği bu."