Courteney Cox Birçok Friends Sahnesini Çektiğini Hatırlamıyor
ÜNLÜ STİLİ

Courteney Cox Birçok Friends Sahnesini Çektiğini Hatırlamıyor

Bu daha garip olabilir mi?

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Mart 2022

Courteney Cox, kendisinin ve oyuncu arkadaşlarının Friends'i bugünkü kült klasiği haline getirmek için yaptığı işten gurur duyuyor ama çoğunu çektiğini hatırlamıyor.

Durum komedisinde Monica Geller'ı oynayan oyuncu Pazar günü TODAY'den Willie Geist'e şunları söyledi: "10 sezonun tamamını izlemeliydim, çünkü yeniden bir araya geldiğimde ve bana sorular sorulduğunda, bu kadar çok bölüm çektiğimi hatırlamıyordum." dedi.

Cox, korkunç hafızasının suçlu olduğunu söyledi; "Fotoğraf çekmek için daha fazla zaman harcamadığımız için biraz hayal kırıklığına uğradım. Çünkü geriye bakacak pek bir şeyim yok" diye ekledi. "Bazen televizyonda görüyorum ve durup 'Aman Tanrım, bunu hiç hatırlamıyorum. Ama çok komik."

Cox ve Friends'in ana kadrosunun geri kalanı (Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer) serinin 2004'te tamamlanmasından bu yana ilk kez geçen yıl ekranda yeniden bir araya geldi. Jennifer Aniston, The Hollywood Reporter'a , duyguları çok fazla olduğu için birkaç kez dışarı çıkmak zorunda kaldığını söyledi.