Ferrari Yüksek Modaya Giriş Yaptı
MODA

Ferrari Yüksek Modaya Giriş Yaptı

İtalyan lüks spor otomobili üreticisi Ferrari, ilk erkek ve kadın giyim koleksiyonunu tanıttı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Haziran 2021

Formula 1 pistinde rekabet etmesiyle ünlü olan Ferrari, podyuma adım atarak ilk kadın ve erkek lüks giyim koleksiyonunu sundu. İtalya'nın Maranello kentindeki genel merkezde gösterilen koleksiyon yaratıcı direktör Rocco Iannone tarafından tasarlandı.

Ferrari'nin küresel marka bilinirliği ve lüks konumlandırmasından yola çıkarak, marka çeşitlendirme yaratıcı yönetmeni Rocco Iannone'nin amacı, markanın sıkı hayranlarının yanı sıra potansiyel yeni bir müşteri grubu olan kadın ve genç nesile anında tanınacak bir koleksiyon sunmak.

Iannone, Giorgio Armani, Dolce & Gabbana ve Pal Zileri gibi markalar için çalışan uzmanlığını, kullanılan teknik malzemeler ve birlikte çalıştığı İtalyan uzman tedarikçilerinin el işçiliği göz önüne alındığında, haute couture'a benzer sofistike bir koleksiyona dönüştürdü.

İkonik spor otomobil üreticisinin proje konusunda ciddi olması ve taviz vermemesi, Mariacarla Boscono ile başlayan ve Natalia Vodianova ile kapanan bir şovun prodüksiyonu ile örneklendi.

Frédéric Sanchez tarafından tasarlanan yeni bir film müziği ve özel ışık efektleri, hız fikrini aktarmaya katkıda bulundu. Tasarımlar hem cinsiyete hem de farklı vücut şekillerine göre giyilebildiğinden ve sezondan bağımsız olduğundan, Haziran 2022'ye kadar yıl boyunca satışta kalacak.