Adele, Brit Ödülleri'nde Nişan Söylentilerini Ateşledi
MODA

Adele, Brit Ödülleri'nde Nişan Söylentilerini Ateşledi

Brit Ödülleri'ne damgasını vuran Adele gecede taktığı yüzükle sevgilisi Rich Paul ile nişanlandığı söylentilerinin fitilini ateşledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Şubat 2022

Adele hakkında bildiğimiz bir şey varsa, o da herşeyi kontrol ettiğidir. Böylece beş yıl aradan sonra ilk kez kırmızı halıya döndüğünde, tek kelime etmeden herkesi konuşturdu. Özel Giorgio Armani Privé ve daha sonra özel bir Valentino elbise giyen Adele'in rol çalan parçası armut biçimli Lorraine Schwartz yüzüğüydü.

Yüzük doğal olarak 33 yaşındaki Adele'in geçen yıldan beri birlikte olduğu Rich Paul ile nişanlı olduğuna dair söylentilere yol açtı. Çift yaklaşık altı aydır birlikte ve ilk olarak geçen yaz 2021 NBA Finalleri'nin 5. maçında yan yana görüntülendi.

Hazırlıkları yetişmediği için Las Vegas'taki şovu ertelenen ve bu yüzden de tartışmaların odağında yer alan şarkıcı, Brit Ödül Töreni'nde Yılın Sanatçısı, Yılın Şarkıcı ve Yılın Albümü ödüllerine layık görüldü. 1977 yılından beri her yıl verilen BRIT Ödülleri'nde bu yıl kadınlar öne çıktı. Cinsiyete dayalı kategorileri ortadan kaldıran ilk İngiliz töreninde, kadınlar 15 daldan 10'unu kazandı.

ÖDÜLÜ OĞLU VE ESKİ KOCASINA ADADI

Adele ödülünü alırken, "Bir piyano baladının bu kadar çok müzisyene karşı kazandığına inanamıyorum" dedi. Adele'in albümü 30, yılın son aylarında çıkmasına rağmen 2021'in en çok satan albümü oldu ve CD satışını da canlandırmayı başardı.

Sanatçı, yılın albümü ödülünü oğlu Angelo ve eski kocası Simon Konecki'ye adadı ve şunları söyledi: "Bu albüm sadece benim değil, hepimizin yolculuğuydu ve benim için çok kişisel bir albüm çıkardığım için kendimle gurur duyuyorum. Çünkü artık pek çok insan bunu yapmıyor."