Gucci Bamboo 1947
MODA

Gucci Bamboo 1947

Lüks modaevi, el yapımı kavisli bambu sapı ile öne çıkan Bamboo 1947'yi, süper model Liu Wen'in yer aldığı yeni bir kampanyayla sunuyor. David Sims tarafından çekilen ve yönetilen kampanyada Lui Wen, bir birey ile sevilen bir nesne arasında gelişen yakın

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Nisan 2023

Modaevinin imza çanta koleksiyonunun kalbinde yer alan tasarım, sırların sembolik bir koruyucusu ve eşsiz duyguların bir hazine sandığı olarak tasvir ediliyor. Bir kadın ile çantası arasındaki kalıcı bağa ve bu bağın zamanla nasıl derinleştiğine odaklanan kampanyada, çantanın salt bir nesneden daha çok, benzersiz kadınlığın bir ifadesi olması dikkat çekiyor.

1947'de, İtalya'da hammaddelere ulaşmanın zor olduğu savaş sonrası döneminin ortasında, girişimci ve kurucu Guccio Gucci, işçilik ve lükste yenilikçi bir yol izliyor. Modaevinin vizyon sahibi Floransalı zanaatkârlarının yardımıyla, hafif ve dayanıklı bambuyu sap olarak kullanmaya karar vermesiyle birlikte ikonik çantayı tasarlıyor.



Stile işlevsellik katan çıkarılabilir ve ayarlanabilir kayışların yanı sıra, farklı boyutlarda ve malzemelerde sunulması, ayrıca zamansız renk paleti ve mevsimsel varyasyonlarla sayısız duruma uygunluğu ile Bamboo 1947, çok yönlü bir aksesuar haline geliyor.

Gucci Bamboo 1947 ve onun arşivdeki öncüleri, 28 Nisan'da Şanghay'da görücüye çıkıyor ve modaevinin 102 yıllık tarihindeki en ikonik ve zamansız tasarımlarının yeni ve büyük bir sergisi olan Gucci Cosmos'ta, 25 Haziran'a kadar sergileniyor. Bamboo 1947 için özel vitrinlerde ve dünyanın dört bir yanındaki seçkin Gucci butiklerinde bulunabilecek özel bir düzen yaratan İngiliz sanatçı Es Devlin tarafından tasarlanan serginin küratörlüğünü ise İtalyan moda eleştirmeni Maria Luisa Frisa yapıyor.



Gucci Bamboo 1947 kampanyasının yüzü Liu Wen,2023 Vanity Fair Oscar partisine katılırken siyah deri bir Bamboo çanta tercih etti.

Carla Bruni, Gucci Mücevher Koleksiyonu'nun tanıtıldığı özel bir akşam yemeği davetine katılırken, renkli saplı deri bir Bamboo 1947 ile görüntülendi.



Küresel Marka Elçisi Hanni, Gucci pop-up mağazası için bir etkinliğe katılırken kahverengi saplı parlak pembe bir Bamboo 1947 tercih etti.

Amerikalı oyuncu ve eski model Chloë Sevigny, New York sokaklarında yürürken, siyah parlak bir Bamboo 1947 ile görüntülendi.



Rosie Alice Huntington-Whiteley, Gucci Mücevher Koleksiyonu'nun tanıtıldığı özel bir akşam yemeği davetine katılırken, siyah saplı deri bir Bamboo 1947 ile görüntülendi.

Heart Evangelista, Gucci Sonbahar Kış 2023 Milano defilesine katılırken kahverengi saplı parlak yeşil bir Bamboo 1947 tercih etti.

Mücevher tasarımcısı Sabine Getty, Gucci Mücevher Koleksiyonu'nun tanıtıldığı özel bir akşam yemeği davetine katılırken, zımba detaylı siyah bir Bamboo 1947 ile görüntülendi.

Mathilde Pinault, İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen Gucci Sonbahar Kış 2023 defilesine katılırken zımba detaylı bordo bir Bamboo 1947 tercih etti.



Marina Ruy Barbosa, Gucci Sonbahar Kış 2023 Milano defilesine katılırken kahverengi saplı mavi bir Bamboo 1947 ile görüntülendi.

Charlotte Rampling, Paris'teki Fondazione Sozzani'de düzenlenen 'Embodying Pasolini'nin galasına katılırken kahverengi parlak bir Bamboo 1947 tercih etti.