Malzemeler:
►15 adet taze patates
►1 su bardağı rendelenmiş taze kaşar peyniri
►1 su bardağı doğranmış pastırma
►1 çay bardağı mısır konservesi
►1 çay bardağı doğranmış siyah zeytin
►Bir tutam ince kıyılmış taze fesleğen
►Bir tutam ince kıyılmış dere otu
►2 yemek kaşığı tereyağ
►Tuz
Hazırlanışı:
Karabiber Kırmızı biber Patateslerin kabuklarını soymadan, suyun altında fırça ile pütürlerini temizleyin. Tuzlu suda haşlayın. Soğuyan patatesleri ortadan ikiye bölün. Patateslerin içlerini bir çay kaşığı ya da dondurma kaşığı yardımı ile oyun. Çıkan patatesleri bir kaseye koyun. Tereyağını ekleyip pütürsüz bir hal alana dek ezin. Kaşar peynirin yarısını, ve diğer tüm malzemeyi karışıma ekleyip karıştırmaya devam edin.
►15 adet taze patates
►1 su bardağı rendelenmiş taze kaşar peyniri
►1 su bardağı doğranmış pastırma
►1 çay bardağı mısır konservesi
►1 çay bardağı doğranmış siyah zeytin
►Bir tutam ince kıyılmış taze fesleğen
►Bir tutam ince kıyılmış dere otu
►2 yemek kaşığı tereyağ
►Tuz
Hazırlanışı:
Karabiber
Oyduğunuz kabukların içerisine karışımı doldurun. Fırın tepsisine dizin. Kalan peyiniri de üzerine serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırına vererek üzerleri kızarana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.