Malzemeler:
► 2 lt tavuk suyu
► 3 adet iri patates
► 3 adet pırasa
► 3 adet kuru soğan
► 1 yemek kaşığı tereyağı
► Yarım paket krema
► Tuz
► Karabiber
► İnce kıyılmış fesleğen
► İnce kıyılmış kuru domates
Hazırlanışı:
Soğanları ve pırasaları ince ince doğrayıp kısık ateşte tereyağ ile çevirin. Patatesleri küp doğrayın. Tavuk suyunu ekleyin. Patatesleri de ekleyin. Patatesler yumuşayana dek pişirin. Çorbayı blender ile pürüzsüz hale getirin. Kremayı ekleyin ve bir kez daha blendırdan geçirin. Tuz ve karabiber ekleyin. İnce doğranmış fesleğen ve kuru domates ile servise sunun.
Afiyet olsun.
► 2 lt tavuk suyu
► 3 adet iri patates
► 3 adet pırasa
► 3 adet kuru soğan
► 1 yemek kaşığı tereyağı
► Yarım paket krema
► Tuz
► Karabiber
► İnce kıyılmış fesleğen
► İnce kıyılmış kuru domates
Hazırlanışı:
Soğanları ve pırasaları ince ince doğrayıp kısık ateşte tereyağ ile çevirin. Patatesleri küp doğrayın. Tavuk suyunu ekleyin. Patatesleri de ekleyin. Patatesler yumuşayana dek pişirin. Çorbayı blender ile pürüzsüz hale getirin. Kremayı ekleyin ve bir kez daha blendırdan geçirin. Tuz ve karabiber ekleyin. İnce doğranmış fesleğen ve kuru domates ile servise sunun.
Afiyet olsun.