Malzemeler;
►6 adet derisi soyulmuş kemiksiz tavuk but
►1 limonun suyu ve rendelenmiş kabuğu
►Zeytinyağı
►2 adet ince doğranmış yeşil soğan
►1 çorba kaşığı kapari (her markette var) 1 çay kaşığı hardal
Patates püre için;
►3 adet haşlanmış patates
►1 portakal suyu ve rendelenmiş kabuğu 1 limon suyu ve rendelenmiş kabuğu Yarım yemek kaşığı
►kuru üzüm 2 adet yeşil soğanın yeşil tarafı (incecik kıyılmış)
►1 çay kaşığı tarçın
►Tuz
►Karabiber
Yapılışı;
Izgaranızı önceden ısıtın. Tavukları saydığım malzeme ile iyice avcarlayın.(marine) Fırında 15 dakika pişirin. Patatesleri tüm malzemesi ile iyice karıştırın. Tavukların yanında servis edin.