Malzemeler:
►400 gr. orta yağlı kıyma
►200 gr. köftelik bulgur
►3 Diş sarımsak
►1/2 çay kaşığı pul biber
►1 tatlı kaşığı nane
►1 adet kuru soğan
►1/2 çay kaşığı karabiber
►30 gr. çam fıstıgı
►Tuz
Hazırlanışı:
Bulguru yumusayıncaya kadar ılık suda bekletin. Bulguru kıymanın üzerine dökün. Sarmısakları iyice dövün. Soğanları rendeleyip, suyunu süzün. Diğer baharatlarla birlikte bütün bu malzemeleri kıyma ve bulgurla karıştırın. En son dolma fıstığını ekleyerek karıştırın. Ceviz büyüklüğünde köfteler ayırarak şişlere takın ve kömür ateşinde pişirin.
►400 gr. orta yağlı kıyma
►200 gr. köftelik bulgur
►3 Diş sarımsak
►1/2 çay kaşığı pul biber
►1 tatlı kaşığı nane
►1 adet kuru soğan
►1/2 çay kaşığı karabiber
►30 gr. çam fıstıgı
►Tuz
Hazırlanışı:
Bulguru yumusayıncaya kadar ılık suda bekletin. Bulguru kıymanın üzerine dökün. Sarmısakları iyice dövün. Soğanları rendeleyip, suyunu süzün. Diğer baharatlarla birlikte bütün bu malzemeleri kıyma ve bulgurla karıştırın. En son dolma fıstığını ekleyerek karıştırın. Ceviz büyüklüğünde köfteler ayırarak şişlere takın ve kömür ateşinde pişirin.