ÜNLÜ STİLİ
“Spoil”
Taksim Tünel’de yepyeni restaurant/bar olarak hizmet vermeye başladı…
GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Ocak 2011
İstanbul Yiyecek ve İçecek Grubu eski ortaklarından Muhittin Ülkü'nün işletmesini yaptığı eski "Public" artık Spoil adı altında hizmet vermeye başladı… Türkçe karşılığı "Şımar" anlamına gelen mekan, gerek yemekler gerekse müzik ve lokasyonu ile gece yarısı 04.00'e kadar kendini şımartmak isteyenlerin yeni mekanı…
Beyoğlu/Tünel'de SPOİL adı altında hizmet veren restaurant/bar özellikle Akdeniz mutfağıyla ön planda… Akdeniz mutfağının içinde İtalya, İspanya, Fransa, Fas, Lübnan, Suriye ve Türkiye'nin güneyinden de lezzetler bulunuyor… Öğle ve akşam mönüsünün ayrı tutulduğu lezzetler, 30-35 çeşit başlangıçlarla farklılık sunuyor. Beyrutlu bir aşçıdan danışmanlık alınarak hazırlanan mönüde ön plana çıkan lezzetler arasında ise;
*Roka salata ızgara kestane mantarı portakal ve safran soslu,
*Ilık füme somon salata, kereviz ve rezeneli karışık yeşillik ve trüflü narenciye soslu,
*Orkinos tartar, avokado püresi ve acılı zencefilli sos,
*Ricotta ve armutlu ravioli ıspanak ve şampanyalı krema soslu,
*Buharda fener balığı, çift renkli yasemin pirinci sote karides ve kuşkonmaz soslu,
*Çikolatalı tart, mint bazı lezzetler arasında…
Her gün farklı DJ'in müziğiyle birlikte 04.00'e kadar açık olan mekan, Salih Saka'nın ekibinin müzikleriyle 6 gün boyunca eğlence hayatına da farklı bir yorum getiriyor.
36 yıllık arkadaşlık iş ortaklığına dönüştü…
36 yıldır arkadaş olan Diesel Türkiye Distribütörü ve Özlenir Giyim'in Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Özlenir ve Muhittin Ülkü Spoil restaurant/bar projesiyle bir arada geldi… 20 yıldır yiyecek içecek sektöründe olan Muhittin Ülkü, 8 yıl Marmaris'te restaurant işletmeciliğinden sonra İstanbul'a dönerek Dowtown, Lokanta, Nu Pera, Erguvan, Mikla Restaurant, Club Ada Sedef ve Sedef Port'un işletmeciliğinden sonra şimdi de eski Public'i Spoil'in işletmesini yapıyor.
Beyoğlu/Tünel'de SPOİL adı altında hizmet veren restaurant/bar özellikle Akdeniz mutfağıyla ön planda… Akdeniz mutfağının içinde İtalya, İspanya, Fransa, Fas, Lübnan, Suriye ve Türkiye'nin güneyinden de lezzetler bulunuyor… Öğle ve akşam mönüsünün ayrı tutulduğu lezzetler, 30-35 çeşit başlangıçlarla farklılık sunuyor. Beyrutlu bir aşçıdan danışmanlık alınarak hazırlanan mönüde ön plana çıkan lezzetler arasında ise;
*Roka salata ızgara kestane mantarı portakal ve safran soslu,
*Ilık füme somon salata, kereviz ve rezeneli karışık yeşillik ve trüflü narenciye soslu,
*Orkinos tartar, avokado püresi ve acılı zencefilli sos,
*Ricotta ve armutlu ravioli ıspanak ve şampanyalı krema soslu,
*Buharda fener balığı, çift renkli yasemin pirinci sote karides ve kuşkonmaz soslu,
*Çikolatalı tart, mint bazı lezzetler arasında…
Her gün farklı DJ'in müziğiyle birlikte 04.00'e kadar açık olan mekan, Salih Saka'nın ekibinin müzikleriyle 6 gün boyunca eğlence hayatına da farklı bir yorum getiriyor.
36 yıllık arkadaşlık iş ortaklığına dönüştü…
36 yıldır arkadaş olan Diesel Türkiye Distribütörü ve Özlenir Giyim'in Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Özlenir ve Muhittin Ülkü Spoil restaurant/bar projesiyle bir arada geldi… 20 yıldır yiyecek içecek sektöründe olan Muhittin Ülkü, 8 yıl Marmaris'te restaurant işletmeciliğinden sonra İstanbul'a dönerek Dowtown, Lokanta, Nu Pera, Erguvan, Mikla Restaurant, Club Ada Sedef ve Sedef Port'un işletmeciliğinden sonra şimdi de eski Public'i Spoil'in işletmesini yapıyor.