
ÜNLÜ STİLİ
“Spoil”
Taksim Tünel’de yepyeni restaurant/bar olarak hizmet vermeye başladı…
GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Ocak 2011

Beyoğlu/Tünel'de SPOİL adı altında hizmet veren restaurant/bar özellikle Akdeniz mutfağıyla ön planda… Akdeniz mutfağının içinde İtalya, İspanya, Fransa, Fas, Lübnan, Suriye ve Türkiye'nin güneyinden de lezzetler bulunuyor… Öğle ve akşam mönüsünün ayrı tutulduğu lezzetler, 30-35 çeşit başlangıçlarla farklılık sunuyor. Beyrutlu bir aşçıdan danışmanlık alınarak hazırlanan mönüde ön plana çıkan lezzetler arasında ise;
*Roka salata ızgara kestane mantarı portakal ve safran soslu,
*Ilık füme somon salata, kereviz ve rezeneli karışık yeşillik ve trüflü narenciye soslu,
*Orkinos tartar, avokado püresi ve acılı zencefilli sos,
*Ricotta ve armutlu ravioli ıspanak ve şampanyalı krema soslu,
*Buharda fener balığı, çift renkli yasemin pirinci sote karides ve kuşkonmaz soslu,
*Çikolatalı tart, mint bazı lezzetler arasında…
Her gün farklı DJ'in müziğiyle birlikte 04.00'e kadar açık olan mekan, Salih Saka'nın ekibinin müzikleriyle 6 gün boyunca eğlence hayatına da farklı bir yorum getiriyor.

36 yıldır arkadaş olan Diesel Türkiye Distribütörü ve Özlenir Giyim'in Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Özlenir ve Muhittin Ülkü Spoil restaurant/bar projesiyle bir arada geldi… 20 yıldır yiyecek içecek sektöründe olan Muhittin Ülkü, 8 yıl Marmaris'te restaurant işletmeciliğinden sonra İstanbul'a dönerek Dowtown, Lokanta, Nu Pera, Erguvan, Mikla Restaurant, Club Ada Sedef ve Sedef Port'un işletmeciliğinden sonra şimdi de eski Public'i Spoil'in işletmesini yapıyor.