Hazırlanışı:
►1 adet tavuk göğsü
►10 dilim pastırma
►1 çay bardağı tahin
►3 diş sarımsak
►3 çorba kaşığı galeta unu
►1 adet limon
►½ çay bardağı zeytinyağı
►Kimyon
►Tuz
►Karabiber
►Kırmızı biber
►½ çay bardağı ceviz içi
►2 su bardağı susam
Hazırlanışı:
Tavuk göğüs etlerini ince ince kesip fileto haline getirin. Rondonun içine sarımsakları, tahini, limon ve zeytinyağını, cevizi, baharatları alıp çekin. Üzerine galeta unu koyarak kıvamını ayarlayın. Tavuk etlerinin üzerine bu karışımı paylaştırın. Üzerine yaydıktan sonra birer dilim pastırma da koyun. Daha sonra rulo yapıp kürdanla tutturun. Susama bulayıp yağda kızartın.
Afiyet olsun.
►1 adet tavuk göğsü
►10 dilim pastırma
►1 çay bardağı tahin
►3 diş sarımsak
►3 çorba kaşığı galeta unu
►1 adet limon
►½ çay bardağı zeytinyağı
►Kimyon
►Tuz
►Karabiber
►Kırmızı biber
►½ çay bardağı ceviz içi
►2 su bardağı susam
Hazırlanışı:
Tavuk göğüs etlerini ince ince kesip fileto haline getirin. Rondonun içine sarımsakları, tahini, limon ve zeytinyağını, cevizi, baharatları alıp çekin. Üzerine galeta unu koyarak kıvamını ayarlayın. Tavuk etlerinin üzerine bu karışımı paylaştırın. Üzerine yaydıktan sonra birer dilim pastırma da koyun. Daha sonra rulo yapıp kürdanla tutturun. Susama bulayıp yağda kızartın.
Afiyet olsun.