Malzemeler:
►10 adet orta boy tavuk but
►3 çorba kaşığı tereyağı
►3 baş Soğan
►2 adet Domates
►2 adet doğranmış yeşil biber
►1 tutam köri tozu
►1 tutam tarçın bahar
►Karabiber
►2 su bardağı su
►Tuz
Hazırlanışı:
Yarımay doğranmış soğanları tereyağı ile 8-10 dakika sote edin. Butları ekleyin. Tuz serpin. Kavurun.Küçük doğranmış domatesleri ve biberleri ekleyin.Baharatları ekleyin.İki bardak sıcak su ekleyin. Kısık ateşte 1.5-2 saat pişirin.(tenceredeki su yetmezse bir miktar daha sıcak su ekleyin.
Afiyet olsun.
►10 adet orta boy tavuk but
►3 çorba kaşığı tereyağı
►3 baş Soğan
►2 adet Domates
►2 adet doğranmış yeşil biber
►1 tutam köri tozu
►1 tutam tarçın bahar
►Karabiber
►2 su bardağı su
►Tuz
Hazırlanışı:
Yarımay doğranmış soğanları tereyağı ile 8-10 dakika sote edin. Butları ekleyin. Tuz serpin. Kavurun.Küçük doğranmış domatesleri ve biberleri ekleyin.Baharatları ekleyin.İki bardak sıcak su ekleyin. Kısık ateşte 1.5-2 saat pişirin.(tenceredeki su yetmezse bir miktar daha sıcak su ekleyin.
Afiyet olsun.