Malzemeler:
► 2 adet jülyen doğranmış tavuk göğsü
► Krem ya da cheddar peyniri
► İnce kıyılmıi yeşil soğan
► 2 adet jülyen doğranmış kabak
► 1 su bardağı doğranmış mantar
► 1 adet jülyen doğranmış kırmızı dolmalık biber
► 5 adet lavaş
► Zeytinyağ
► Tuz
► Karabiber
► Fesleğen
► Hardal
► Köri tozu
Hazırlanışı:
Bir tavada önce tavuk etini sonra sebzeleri soteleyin. Tuz,fesleğen ve köriyi ekleyin. Lavaşların içerisine peyniri ve hardalı sürün. Hazırladığınız tavuklu harcı üzerine yerleştirin. Rulo yapın. Bir kürdanla tutturun.Önceden ısıtılmış fırında lavaşlar ısınana dek pişirin.Ya da Tost makinesinde üzerleri kızarana dek pişirin.
Afiyet olsun.
► 2 adet jülyen doğranmış tavuk göğsü
► Krem ya da cheddar peyniri
► İnce kıyılmıi yeşil soğan
► 2 adet jülyen doğranmış kabak
► 1 su bardağı doğranmış mantar
► 1 adet jülyen doğranmış kırmızı dolmalık biber
► 5 adet lavaş
► Zeytinyağ
► Tuz
► Karabiber
► Fesleğen
► Hardal
► Köri tozu
Hazırlanışı:
Bir tavada önce tavuk etini sonra sebzeleri soteleyin. Tuz,fesleğen ve köriyi ekleyin. Lavaşların içerisine peyniri ve hardalı sürün. Hazırladığınız tavuklu harcı üzerine yerleştirin. Rulo yapın. Bir kürdanla tutturun.Önceden ısıtılmış fırında lavaşlar ısınana dek pişirin.Ya da Tost makinesinde üzerleri kızarana dek pişirin.
Afiyet olsun.