2 yaş ve sonrası (4 kişilik)
Malzemeler
►2 yufka
►1 parça haşlanmış tavuk göğsü
►50 gram beyaz peynir
►1 çorba kaşığı kaşar peyniri rendesi
►1 yumurta
►1 su bardağı sıvıyağ
►3-4 dal maydanoz veya biraz dereotu
Hazırlanışı
İlk olarak yufkaları üçgen şeklinde kesip hazırlayın. Önceden didiklediğiniz tavuk etinin üzerine ince ince rendelenmiş peynirleri, yumurtayı ve dereotunu veya maydonozu ekleyip çırpın. Yufkanın geniş kenarlarına, hazırladığınız malzemeyi koyup kenarlarını içe katladıktan sonra rulo şeklinde sarıp uç kısmını ise hafif suya batırdıktan sonra kapatın. Daha sonra kızgın yağda kızartın. Afiyet olsun.
Kaynak: Bebeğim
Abone olmak için: Tıklayın
Malzemeler
►2 yufka
►1 parça haşlanmış tavuk göğsü
►50 gram beyaz peynir
►1 çorba kaşığı kaşar peyniri rendesi
►1 yumurta
►1 su bardağı sıvıyağ
►3-4 dal maydanoz veya biraz dereotu
Hazırlanışı
İlk olarak yufkaları üçgen şeklinde kesip hazırlayın. Önceden didiklediğiniz tavuk etinin üzerine ince ince rendelenmiş peynirleri, yumurtayı ve dereotunu veya maydonozu ekleyip çırpın. Yufkanın geniş kenarlarına, hazırladığınız malzemeyi koyup kenarlarını içe katladıktan sonra rulo şeklinde sarıp uç kısmını ise hafif suya batırdıktan sonra kapatın. Daha sonra kızgın yağda kızartın. Afiyet olsun.
Kaynak: Bebeğim
Abone olmak için: Tıklayın