Malzemeler;
Tavuk için;
►Çöp şiş
►2 adet küp doğranmış derisi alınmış tavuk
►1 çay kaşığı kekik otu
►4 adet 2'ye bölünmüş yeşil biber 2 adet 4'e bölünmüş soğan
►2 adet 4'e bölünmüş domates
►2 adet temizlenmiş 4'e bölünmüş dolmalık biber
►4 mantar
Tabule için:
►1 çay bardağı bulgur
►Kaynamış su
►1 adet doğranmış domates
►1 demet doğranmış yeşil soğan
►1 demet doğranmış maydanoz,
►1 küçük demet doğranmış nane 1 limon suyu
►1 kahve fincanı zeytinyağı
►Tuz ve karabiber
►Pul biber
►Nar ekşisi
Yapılışı;
Tavuğu kekik, ve istediğiniz baharatla harmanlayın. Tavuğu, soğan, domates, dolmalık biber, mantarlarla şişe geçirin. Izgarada tavuğun her iki tarafını pişirin. Tabule için, bulguru üstünü kapatacak kadar kaynamış suda 30 dakika bekletin. Suyunu çekip şişince diğer malzemeleri ekleyip karıştırın.Izgara tavuk ve sebzelerle birlikte servis yapın.