Türkbükü'n' İstanbul imzası; Kuum Sortie
Şamdan/Sinan Özedincik
Eksen Grup, Kuum Otel’in tüm yiyecek-içecek ve eglence işlerini üstlenmesiyle birlikte Kuum Sortie, Cento Per Cento ve Kalamata Balık’la yemek servisi verecek. Adından anlaşılacağı üzere yaz boyunca sınırsız eğlence vaat eden Kuum Sortie’de hayat, klasikleşmiş 'Bodrum Kahvaltısı'yla başlıyor.
Türkbükü'n' İstanbul imzası; Kuum Sortie
Kuum Sortie Beach sabah saatlerinden itibaren özel tasarım güneşlenme pedleriyle misafirlerini deniz ve güneşle başbaşa bırakıyor. Beach’de ayrıca aksam üzeri partileri yaz boyunca sizlerle birlikte olacak.
Türkbükü'n' İstanbul imzası; Kuum Sortie
Ödüllü şef maurizio morellie’den özel mönü
Nişantaşı’nın yüzde 100? İtalyan Restoranı Cento Per Cento, bu kez denizin üzerinde lezzet severleri bekliyor. Ödüllü şef Maurizio Morelli, Türkbükü için çok özel bir mönü hazırladı. Şef Morelli, yaz boyunca Türkbükü’nde bir lezzet şöleni yaşatacak.
Türkbükü'n' İstanbul imzası; Kuum Sortie
İstanbul’un en ünlü meyhanesi Kalamata, Türkbükü’nde bu kez balıkçı meyhane olarak servis verecek. Hem de ne meyhane... Kah balık pazarında olacaksınız, kah salaş bir balıkçı muhabettinin tam ortasında bulacaksınız kendinizi.
Türkbükü'n' İstanbul imzası; Kuum Sortie
Balığınızı tezgahtan seçip, kendinizi Beyza Gürbüzer’in özenle hazırladığı mezelerle baş başa bırakacaksınız. Kalamata Balık Türkbükü’nün tek modern servis veren balıkçı meyhanesi olmaya da aday.
Türkbükü'n' İstanbul imzası; Kuum Sortie
Beach’te sushi de var, pide de!
Kuum Sortie Beach'te ne ararsanız var. Akşamüzeri parti de var, öğlen açık büfe de, sınırsız yemek de... Açık büfeyi kaçıranlara ya da, "Ben ille de sushi" isterim diyene özel sushi servisi de bulunuyor.
Türkbükü'n' İstanbul imzası; Kuum Sortie
"Tatil pidesiz, lahmacunsuz olur mu?" diyenler de unutulmadı elbette; taş fırın ustası hemen gözünüzün önünde... Kuum Otel tatil alışkanlıklarınızı değiştiriyor ve misafirlerini şımartıyor. Tatilde şımarmak herkesin hakkı.