Malzemeler:
►5 çiçek karnıbahar
►1 çay bardağı bezelye
►4 çiçek brokoli
►2 sap yeşil soğan
►1 adet kabak
►Tereyağı,
►Tuz
►1 çay bardağı süt
►2 yemek kaşığı un
►Su
Hazırlanışı:
Öncelikle bütün sebzeleri ayıklayıp bol su ile yıkayın. Tencereye koyun ve haşlayın.Haşladığımız sebzeleri blender'dan geçirin.
Tencereye yağı alın, üzerine unu alıp hafif kavurun sütü ve suyu ekleyip sürekli karıştırın, püre olan sebzeleri tencereye alın.tekrar blender'dan geçirin, üzerine 1 bardak et suyu alıp kaynatın.
Afiyet olsun.
►5 çiçek karnıbahar
►1 çay bardağı bezelye
►4 çiçek brokoli
►2 sap yeşil soğan
►1 adet kabak
►Tereyağı,
►Tuz
►1 çay bardağı süt
►2 yemek kaşığı un
►Su
Hazırlanışı:
Öncelikle bütün sebzeleri ayıklayıp bol su ile yıkayın. Tencereye koyun ve haşlayın.Haşladığımız sebzeleri blender'dan geçirin.
Tencereye yağı alın, üzerine unu alıp hafif kavurun sütü ve suyu ekleyip sürekli karıştırın, püre olan sebzeleri tencereye alın.tekrar blender'dan geçirin, üzerine 1 bardak et suyu alıp kaynatın.
Afiyet olsun.