Malzemeler:
►3 adet yumurta
►1 su bardağı şeker
►2 su bardağı un
►1 paket vanilya
►Kabartma tozu
►1 su bardağı haşlanmış, rondoda püre haline getirilmiş ıspanak
►3 su bardağı süt
►2 yemek kaşığı un
►1 yemek kaşığı nişasta
►1 su bardağı şeker
►1 paket vanilya
►2 paket krem şanti
►2 su bardağı süt
►1 adet kivi
Hazırlanışı:
►3 adet yumurta
►1 su bardağı şeker
►2 su bardağı un
►1 paket vanilya
►Kabartma tozu
►1 su bardağı haşlanmış, rondoda püre haline getirilmiş ıspanak
►3 su bardağı süt
►2 yemek kaşığı un
►1 yemek kaşığı nişasta
►1 su bardağı şeker
►1 paket vanilya
►2 paket krem şanti
►2 su bardağı süt
►1 adet kivi
Hazırlanışı:
Yumurta ve şekeri çırpın.Ispanak püresini ekleyin.Sırasıyla un, kabartma tozu ve vanilyayı da ekleyin. Yuvarlak bir kek kalıbını yağlayın. Önceden 170 derecede ısıtılmış fırında keki pişirin. 3 su bardağı süt,2 yemek kaşığı tepeleme un,1 yemek kaşığı nişasta,1 su bardağı şeker,1 paket vanilya ocakta pişirin. Keki ortadan ikiye bölün. Hazırladığınız kremayı kekin arasına sürün. 2 su bardağı krem şanti ve 2 su bardağı sütü çırpın. Pastanın üzerini kaplayın. Dilimlediğiniz kivi ile süsleyin.