Malzemeler:
►3 yumurta
►4 fincan yoğurt
►4 fincan toz şeker
►6 fincan irmik
►1 çay kaşığı kabarma tozu
Şurubu için;
►3 su bardağı toz şeker
►3,5 su bardağı su
►1 tatlı kaşığı limon suyu
Hazırlanışı:
3 su bardağı şekere 3,5 su bardağı su,1 tatlı kaşığı limon suyu ekleyin.Karıştırarak kaynatın. Kaynayan şurubu soğumaya bırakın. Diğer tarafta tüm malzemeyi kek gibi çırpın.Fırın tepsisini yağlayın. Karışımı tepsiye dökün.180 derecede ısıtılmış fırında pişirin.Soğutun.Şurubu üstüne dökün.
►3 yumurta
►4 fincan yoğurt
►4 fincan toz şeker
►6 fincan irmik
►1 çay kaşığı kabarma tozu
Şurubu için;
►3 su bardağı toz şeker
►3,5 su bardağı su
►1 tatlı kaşığı limon suyu
Hazırlanışı:
3 su bardağı şekere 3,5 su bardağı su,1 tatlı kaşığı limon suyu ekleyin.Karıştırarak kaynatın. Kaynayan şurubu soğumaya bırakın. Diğer tarafta tüm malzemeyi kek gibi çırpın.Fırın tepsisini yağlayın. Karışımı tepsiye dökün.180 derecede ısıtılmış fırında pişirin.Soğutun.Şurubu üstüne dökün.