Malzemeler:
►750 gr. Koyun kuşbaşı
►2 adet lavaş ya da pide ekmeği
►1 su bardağı et suyu
►Yoğurt
►3 çorba kaşığı tereyağı
►Kırmızı Biber
►Karabiber
►Tuz
Hazırlanışı:
Kuşbaşıları önce tuz,biber ve isteğe bağlı baharatlarla avcarlayın.(Marine edin) Izgara ya da tost makinesinde yağsız pişirin.Başka bir tarafta ekmekleri kare kare doğrayın.Nar gibi kızartın. Büyük bir servis tabağına alın. Ekmeklerin üzerine et suyunu eşit bir şekilde gezdirin.Üstünü kapatın. Başka bir kapta yoğurdu hafif tuzlayın. Servis tabağına önce et suyu gezdirdiğiniz ekmekleri bölüştürün.Yoğurdu ekmeklerin üzerine koyun.En son etleri de ekleyin. Etlerin üzerine biberli yağ gezdirin. Afiyet olsun.
►750 gr. Koyun kuşbaşı
►2 adet lavaş ya da pide ekmeği
►1 su bardağı et suyu
►Yoğurt
►3 çorba kaşığı tereyağı
►Kırmızı Biber
►Karabiber
►Tuz
Hazırlanışı:
Kuşbaşıları önce tuz,biber ve isteğe bağlı baharatlarla avcarlayın.(Marine edin) Izgara ya da tost makinesinde yağsız pişirin.Başka bir tarafta ekmekleri kare kare doğrayın.Nar gibi kızartın. Büyük bir servis tabağına alın. Ekmeklerin üzerine et suyunu eşit bir şekilde gezdirin.Üstünü kapatın. Başka bir kapta yoğurdu hafif tuzlayın. Servis tabağına önce et suyu gezdirdiğiniz ekmekleri bölüştürün.Yoğurdu ekmeklerin üzerine koyun.En son etleri de ekleyin. Etlerin üzerine biberli yağ gezdirin. Afiyet olsun.