Malzemeler:
► 500 gr kıyma
► 1 adet soğan
► 1 tatlı kaşığı karabiber
► Tuz
► 3 adet yufka
► 1 çay bardağı sıvı yağ
► Çöp şiş (marketlerde bulabilirsiniz)
► 3-4 çorba kaşığı toz şam fıstığı
Hazırlanışı:
Soğanları rendeleyin. Kıymayı, karabiber ve tuz ile yoğurun. Yufkaları düz bir zemine yayın. Fırça yardımıyla hafifçe yağlayın. İkiye katlayın. Yoğurduğunuz kıymayı yufkanın içerisine serip, rulo şeklinde sarın. İkişer parmak kalınlığında kesin. Ruloları çöp şişe dizin. Önceden 200 derecede ısıttığınız fırında 25 dk. pişirin. Toz şam fıstığına batırıp servise sunun.
Afiyet olsun.
► 500 gr kıyma
► 1 adet soğan
► 1 tatlı kaşığı karabiber
► Tuz
► 3 adet yufka
► 1 çay bardağı sıvı yağ
► Çöp şiş (marketlerde bulabilirsiniz)
► 3-4 çorba kaşığı toz şam fıstığı
Hazırlanışı:
Soğanları rendeleyin. Kıymayı, karabiber ve tuz ile yoğurun. Yufkaları düz bir zemine yayın. Fırça yardımıyla hafifçe yağlayın. İkiye katlayın. Yoğurduğunuz kıymayı yufkanın içerisine serip, rulo şeklinde sarın. İkişer parmak kalınlığında kesin. Ruloları çöp şişe dizin. Önceden 200 derecede ısıttığınız fırında 25 dk. pişirin. Toz şam fıstığına batırıp servise sunun.
Afiyet olsun.