Jacob Elordi Elvis Presley'i Canlandıracak
LIFESTYLE

Jacob Elordi Elvis Presley'i Canlandıracak

Jacob Elordi, Sofia Coppola'nın 'Priscilla' filminde Elvis Presley'i canlandıracak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Eylül 2022

Oscar ödüllü yönetmen Sofia Coppola, Jacob Elordi ve Cailee Spaeny tarafından yönetilen bir oyuncu kadrosuyla Priscilla adlı yeni bir biyografi ile geri dönmeye hazırlanıyor. Yaklaşan film, Coppola'nın A24 ile üçüncü işbirliği ve On The Rocks'ın yayınlanmasından bu yana ilk uzun metrajlı filmi olacak.

Priscilla Presley'in 1985'te çok satan anı kitabı Elvis and Me'den uyarlanan dizinin Priscilla'nın King of Rock and Roll ile olan hayatını takip etmesi bekleniyor. Kitap ayrıca çiftin nasıl tanıştıklarından boşanmalarına kadar olan ilişki zaman çizelgesini de ortaya koydu. Coppola henüz filmle ilgili herhangi bir ek ayrıntı açıklamadı ancak hayranlar onun biyografik yorumunu görmeyi bekliyorlar.

Yönetmen ayrıca uzun zamandır birlikte çalıştığı Philippe Le Sourd, Stacey Battat, Sarah Flack ve Tamara Deverell gibi isimlerle yeniden bir araya geliyor. Yapım önümüzdeki sonbaharda Toronto, Kanada'da gerçekleştirilecek.

Elvis Presley son olarak Baz Luhrmann imzalı "Elvis" filminde Austin Butler'ın çok beğenilen performansıyla beyaz perdeye taşındı. Dünya prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapan film, Kuzey Amerika gişesinde 150 milyon 260 bin dolar gişe hasılatı elde etti. Küresel gişede ise 283 milyon 960 bin dolar kazanarak son yılların en başarılı orijinal filmlerinden biri oldu.