Adele 34. Doğum Gününde İnanılmaz Görünüyor
MODA

Adele 34. Doğum Gününde İnanılmaz Görünüyor

"Hiç bu kadar mutlu olmamıştım!" diyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Mayıs 2022

Otuz dört Adele'de harika görünüyor. Yıldız şarkıcı, dün doğum gününü kutladı, siyah bir mini elbiseyle duştan yeni çıkmış gibi görünen bukleler ve arka bahçesine benzeyen görünüşte makyajsız iki çarpıcı fotoğrafını paylaştı. Elbise payetli bir korsaj ve büyük kabarık kollara sahipti.

Adele Instagram'da "Bir yıl ne fark eder! Zaman, yıllar geçtikçe hayatımdaki tüm kırışıklıkları iyileştirmeye ve düzeltmeye devam ederse, o zaman 60 olmak için sabırsızlanıyorum! Daha önce hiç bu kadar mutlu olmamıştım!" diye yazdı.

İlk fotoğrafta kollarını dansçı gibi kaldırmış ve doğrudan kameraya baktığı görülüyor. İkincisi, geniş bir şekilde gülümsediği samimi bir fotoğraf. Her iki fotoğraf da daha önce pek çok yıldızı fotoğraflayan ve yakın zamanda sokak fotoğrafçılığından ilham alan bir dizi Met Gala portresi oluşturan fotoğrafçı Raven B. Varona tarafından çekildi.

Adele, "Çok ders, şükredecek çok nimet. Burası 34 ve burayı seviyorum! Her zaman olduğu gibi doğum günü sevgisi için teşekkürler x" diye devam etti.

Bu Mart ayında, şarkıcının iki saatlik özel An Audience with Adele NBC'de yayınlandı. Ekibindeki COVID-19 ile ilgili sorunlar nedeniyle ertelemek zorunda kaldığını söylediği Las Vegas ihtisasına bu yılın sonlarında başlayacak.