Adele EGOT Statüsü Alamayacağını Düşünüyor
LIFESTYLE

Adele EGOT Statüsü Alamayacağını Düşünüyor

Adele neden asla EGOT statüsü elde edemeyeceğini açıklıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Kasım 2022

EGOT statüsü elde etmek (Emmy, Grammy, Oscar ve Tony Ödülü kazanmak) her sanatçının ulaşabileceği bir şey değildir. Aktörler nadiren Grammy kazandığından, bunu yapma olasılığı en yüksek olan kişiler müzisyenlerdir, hatta ödüllü olanlar bile. Tam EGOT'a çok yakın olan bir kişi de Adele. Müzik sanatçısının Emmy, Oscar ve 15 Grammy ödülü var. Ama asla Tony kazanamayacağını iddia ediyor.

Müzik sanatçısı, yeni müzik videosunun çıkışını kutlamak için bir hayran etkinliğine katıldı ve Broadway World'ün kendisine final ödülünü kazanmak için sahneye çıkıp çıkmayacağını sorduğunu bildirdi. "Yalan söyleyemem beyler, ben büyük bir Broadway hayranı değilim" diye itiraf etti. "Biliyorum, biliyorum. Müzikallerden bahsediyorum çünkü birkaç oyun izledim ama yeterince izlediğimi sanmıyorum."

Ancak, eğer doğru rolü alırsa yapmayı düşüneceği bir dizi var: Gypsy müzikalinde çok sayıda numaraya sahip, saldırgan sahne annesi Rose'u oynamak istiyor. Adele, "Gypsy'i Londra'da izledim ve annenin rolüne bayıldım. 'I wanted to do all of this' gibi bir şarkısı var, kendi kızını kıskanıyor ve gerçekten kendini kaptırıyor." diyor.

"Bunu yapmak isteyip istemediğimi bilmek için bir yetişkin olarak yeterince [Broadway] izlediğimi sanmıyorum. Merak ediyordum, gösteriyi Vegas'tan Broadway'e taşıyıp Tony'yi mi kazanayım? EGO'nun sesi EGOT'tan çok. EGO eğlencelidir. Ama asla asla deme. New York'a taşınırsam sıkılırım" diye ekledi.

"Aslında büyük bir yetenek olan Bette Midler'ı tanıyorum, değil mi? Çünkü o benim idollerimden biri. 'Broadway'deki programa asla ayak uyduramazsınız' der gibiydi. Çünkü çok tembelim. Herkesin bildiği gibi tembelim... Bunun için gücüm yok," diye ekledi Adele. Ancak şarkıcı, oldukça zorlu bir programa sahip olacağı Las Vegas'taki konser serisine bu yıl başlamaya hazırlanıyor.