Adele: Hiç Böyle Aşık Olmadım
ÜNLÜ STİLİ

Adele: Hiç Böyle Aşık Olmadım

Adele ile Rich Paul harmanlanmış aileleri için yeni evlerini birlikte yeniliyorlar.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Ağustos 2022

Adele, erkek arkadaşı Rich Paul'a sırılsıklam aşık ve bir yılı aşkın bir süredir devam eden romantizmlerinin üzerine çift, şimdiden birlikte gelecekleri için çalışıyor.

Şarkıcı, yaptığı yeni bir röportajda Paul'e olan hislerinden "Ötesinde" diye bahsetti ve "Hiç böyle aşık olmadım. Ona takıntılıyım." dedi.

Adele ve spor menajeri bir süredir arkadaştı, ancak ilişkileri 2021'de romantik hale geldi ve o zamandan beri NBA maçlarında, dünyanın dört bir yanındaki yıldızlarla dolu etkinliklerde ve Adele'in Instagram'da birlikte görüldüler.

Mayıs ayında, Adele 34 yaşına girdi ve hem bir yıllık ilişkilerini hem de Paul ve kendi ailesiyle yaşayacağı bir Beverly Hills malikanesini (eskiden Sylvester Stallone'a ait olan) satın almasını kutladı.

Adele'in 2019'da ayrıldığı eski kocası Simon Konecki'den bir oğlu bulunuyor. Paul ise bir kızı üniversitede olmak üzere üç çocuk babası. Adele dergiye, ikisinin tüm çocuklarını ve gelecekte sahip olabileceklerini barındıracak şekilde evlerini yenilediklerini söyledi. Adele, "Kesinlikle daha fazla çocuk istiyorum" dedi. "Ben bir ev kadınıyım ve bir anneyim ve istikrarlı bir hayat bana müziğimde yardımcı oluyor."

Adele, Konecki'den ayrıldıktan ve yalnız ve eş-ebeveyn olmayı öğrendikten sonra -COVID-19 pandemisi sırasında, daha az değil- zor birkaç yıl geçirdiğini itiraf etse de, o zamandan beri istediği neşe, güvenlik ve özgürlüğü bulduğunu söyledi. Paul ile her zaman istemişti ve bir sonraki adım için hazırdı.

Tekrar evlenmek isteyip istemediği sorulduğunda, "Evet, kesinlikle" dedi. O ve Paul'un nişanlı olmadığını ya da gizlice evlenmediklerini açıkladı ama "olabilirler de." "Evli değilim. Evli değilim! Sadece bayıldım! Hiç olmadığım kadar mutluyum" diye ekledi.